• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP pc's - Problemen met Internet Explorer oplossen (Windows 7, Vista, XP)

Dit document is van toepassing op HP pc's met Internet Explorer versie 7, 8, 9, 10 en 11.
Er kunnen verschillende problemen optreden wanneer u Microsoft Internet Explorer (Internet Explorer) webbrowsersoftware gebruikt. Selecteer een van de onderstaande paragrafen die overeenkomt met het probleem dat u in Internet Explorer tegenkomt. Als u geen sectie vindt die van toepassing is op uw probleem, gaat u naar de sectie Internet Explorer herstellen.
Problemen met spyware en browser hijacking
Wanneer de computer traag wordt wanneer u verbinding maakt met internet, de startpagina steeds verandert in een ongewenste pagina, er ongewenste pictogrammen op het Windows-bureaublad verschijnen of er herhaaldelijk reclame pop-upvensters worden weergegeven, is er waarschijnlijk spyware of adware op uw computer geïnstalleerd.
Spyware en adware is soms moeilijk te verwijderen. Raadpleeg het volgende HP ondersteuningsdocument voor meer informatie over spyware en hoe u deze van uw computer verwijdert: HP-pc’s - Computer wellicht geïnfecteerd door een virus of malware (Windows 10, 8).