• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP notebook-pc's - Netadapter maakt een sis- en/of krakend geluid en kan warm aanvoelen

Probleem:
De netadapter van de HP of Compaq notebook-pc maakt een sis- en/of krakend geluid en kan warm aanvoelen.
Dit is duidelijker waarneembaar nadat de adapter enige tijd op netstroom is aangesloten geweest.
Oplossing
Netadapters zenden hoge frequentiegeluiden uit (15 kHz-20 kHz), die verkeerd kunnen worden geïnterpreteerd als sis- of krakende geluiden. Dit is normaal en is geen aanwijzing van een defecte adapter.
De temperatuur van de adapter kan ook warm aanvoelen. Ook dat is normaal.