• Informatie
    Welkom Samsung Printer Klanten

Ondersteuning nodig voor uw Samsung printer? HP is er om te helpen! Meer informatie

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Printerspecificaties voor HP Photosmart 2600 All-in-One printerserie

Afbeelding : HP Photosmart 2600 All-in-one
Productspecificaties
HP All-in-One modellen
Productmodel
HP Photosmart 2605
HP Photosmart 2608
HP Photosmart 2610
HP Photosmart 2610v
HP Photosmart 2610xi
HP Photosmart 2613
HP Photosmart 2615
  opmerking:
Sommige modellen zijn niet in alle landen of regio's beschikbaar.
Systeemvereisten
Windows
Onderdeel
Beschrijving
Besturingssysteem
Windows 98, 98 SE, Me, 2000, XP (XP Media, Home, Professional, Media Center en Tablet editions worden ook ondersteund)
Processor
Intel Pentium II, Celeron of compatibele processor
RAM-geheugen
128 MB
Vrije schijfruimte
795 MB (alleen Japan: 1 GB), plus een extra 50 MB voor scannen in full-color
Intern geheugen
16 MB ROM, 64 MB DRAM
Geheugenkaarten
CompactFlash
SmartMedia
Memory Stick
Memory Stick Duo
Memory Stick Pro
Secure Digital
MultiMediaCard (MMC)
xD-Picture Card
Aanbevolen maximumaantal bestanden op een geheugenkaart: 1.000
Aanbevolen maximumgrootte per bestand: maximaal 12 megapixels, 8 MB
Aanbevolen maximumgrootte van de geheugenkaart: 1 GB (alleen solid state)
  opmerking:
Wanneer een van de maximumwaarden op een geheugenkaart wordt genaderd, werkt de HP Photosmart 2600 serie mogelijk trager dan verwacht.
Beeldscherm
SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleurdiepte)
Cd-rom-station
4x
Aansluitmogelijkheden
USB
Browser
Internet Explorer 5.01 of later
Macintosh
Onderdeel
Beschrijving
Besturingssysteem
Macintosh OS 9, OS X
Processor
G3-processor of hoger
RAM-geheugen
128 MB
Vrije schijfruimte
400 MB (alleen Japan: 600), plus een extra 50 MB voor scannen in full-color
Intern geheugen
16 MB ROM, 64 MB DRAM
Geheugenkaarten
CompactFlash
SmartMedia
Memory Stick
Memory Stick Duo
Memory Stick Pro
Secure Digital
MultiMediaCard (MMC)
xD-Picture Card
Aanbevolen maximumaantal bestanden op een geheugenkaart: 1.000
Aanbevolen maximumgrootte per bestand: maximaal 12 megapixels, 8 MB
Aanbevolen maximumgrootte van de geheugenkaart: 1 GB (alleen solid state)
  opmerking:
Wanneer een van de maximumwaarden op een geheugenkaart wordt genaderd, werkt de HP Photosmart 2600 serie mogelijk trager dan verwacht.
Beeldscherm
SVGA-monitor (800 x 600, 16-bits kleurdiepte)
Cd-rom-station
4x
Aansluitmogelijkheden
USB
Browser
Internet Explorer 5.01 of later
Fysieke afmetingen
Afmetingen
Afmeting
Hoogte
21,21 cm (kleurenafbeeldingen worden in de onderste positie weergegeven)
Breedte
46,4 cm (18,4 inch)
Diepte
37,2 cm (14,6 inch)
Gewicht
8,5 kg (18,75 lbs)
Inktcartridges
Beschrijving van printcartridge
Nummer van printcartridge
Zwarte inkjet printcartridge
HP 96
Drie-kleuren inktcartridge
HP 95
HP 97
Fotocartridge
HP 99
Grijze fotocartridge
HP 100
Invoer/uitvoer
  1. USB 1.0, 2.0
  2. Ethernet (bekabeld)
  3. HP bt300 draadloze Bluetooth printadapter (HP bt300)
HP raadt u aan om een USB-kabel met een lengte van maximaal 3 m te gebruiken om eventuele ruis die wordt veroorzaakt door sterke elektromagnetische velden tot een minimum te beperken.
Papierverwerkingsspecificaties
Capaciteit van de papierlade
Type
Gewicht
Capaciteit invoerlade
Capaciteit uitvoerlade
Gewoon papier
60 tot 90 g/m²
150
50 (papier van 75 g/m²)
Legal-papier
75 tot 90 g/m²
150
50 (papier van 75 g/m²)
Kaarten
200 g/m² index max
30
30
Enveloppen
75 tot 90 g/m²
20
10
Transparanten
N.v.t.
25
25 of minder
Etiketten
N.v.t.
30
30
Fotopapier van 102 x 279 mm
236 g/m²
30
30
Fotopapier van 216 x 279 mm
N.v.t.
20
20
Papiersoorten en -formaten
Type
Formaat
Papier
Letter: 216 x 279 mm (8,5 x 11 inch)
Legal: 216 x 356 mm (8,5 x 14 inch)
A4: 210 x 297 mm (8,3 x 11,7 inch)
A5: 148 x 210 mm (5,8 x 8,3 inch)
Executive: 184 x 267 mm (7,3 x 10,5 inch)
Enveloppen
U.S. 10: 105 x 241 mm (4,1 x 9,5 inch)
A2: 112 x 146 mm (4,4 x 5,7 inch)
DL: 110 x 220 mm (4,3 x 8,7 inch)
C6: 114 x 162 mm (4,5 x 6,4 inch)
Transparanten
Letter: 216 x 279 mm (8,5 x 11 inch)
A4: 210 x 297 mm (8,3 x 11,7 inch)
Foto
102 x 152 mm (4 x 6 inch)
127 x 178 mm (5 x 7 inch)
Letter: 216 x 279 mm (8,5 x 11 inch)
A4: 210 x 297 mm (8,3 x 11,7 inch)
Etiketten
Letter: 216 x 279 mm (8,5 x 11 inch)
A4: 210 x 297 mm (8,3 x 11,7 inch)
Aangepast
76 x 127 mm tot 216 x 356 mm (3 x 5 inch maximaal 8,5 x 24 inch)
Afdrukmarges
Papierformaat
Bovenkant
Onderkant
US Letter
US Legal
1,8 mm (0,07 inch)
3 mm (0,12 inch)
ISO A4
ISO A5
JIS B5
1,8 mm (0,07 inch)
6,0 mm (0,20 inch)
Enveloppen
1,8 mm (0,07 inch)
14,3 mm (0,50 inch)
Kaarten
1,8 mm (0,07 inch)
6,0 mm (0,20 inch)
Afdrukspecificaties
  • Methode: Druppelsgewijze thermische inktstraal
  • Taal: HP PCL level 3, PCL3 GUI of PCL 10
  • De afdruksnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document
  • 1200 op 1200 dpi zwart
  • 1200 op 1200 dpi in kleur met HP PhotoREt lll
Specificaties van de kopieerfunctie
  • Verwerking digitale beelden
  • Maximaal 99 kopieën van origineel (verschilt per model)
  • Digitale zoom van 25 tot 400% (varieert per model)
  • Aan pagina aanpassen, poster en meer-op-1 afdrukopties
  • Tot 30 kopieën per minuut, zwart; 20 kopieën per minuut, kleur (varieert per model)
  • De kopieersnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document
  • Kopieerresolutie tot 600 x 1200 dpi, zwart
  • Kleurenkopieën met een resolutie tot 4800 x 1200 dpi geoptimaliseerd op HP Premium fotopapier en 1200 dpi scankopieerresolutie kleur
Scanspecificaties
  • Afbeeldingseditor meegeleverd
  • Geïntegreerd OCR-pakket (optische tekenherkenning)
  • Twain-compatibele interface
  • Resolutie: maximaal 2400 x 4800 dpi optisch; 19.200 geoptimaliseerde dpi (software)
  • De scansnelheid is afhankelijk van de complexiteit van het document
  • Kleur: 48-bits kleuren, 8-bits grijstinten (256 niveaus grijstinten)
  • Maximaal scanformaat vanaf de glasplaat: 216 x 297 mm (8,5 x 11,7 inch)
Faxspecificaties
  • Mogelijkheid voor faxen in zwart-wit en kleur bij apparaat
  • Maximaal 40 snelkiesnummers (verschilt per model)
  • Geheugen van maximaal 60 pagina's (verschilt per model, volgens ITU-T-testafbeelding nr. 1 bij standaardresolutie). Complexere pagina's of hogere resoluties vragen meer tijd en geheugen.
  • Handmatig faxen van meerdere pagina's
  • Automatisch maximaal vijf keer opnieuw kiezen bij in gesprek (verschilt per model)
  • Automatisch één keer opnieuw kiezen bij geen gehoor (verschilt per model)
  • Bevestigings- en activiteitsrapporten
  • CCITT/ITU Groep 3-fax met foutcorrectiemodus
  • 33,6 kbps overdracht
  • Snelheid van 3 sec. per pagina bij 33,6 kbps (volgens ITU-T-testafbeelding nr. 1 bij standaardresolutie). Complexere pagina's of hogere resoluties vragen meer tijd en geheugen.
  • Belsignaaldetectie met automatisch overschakelen tussen fax/antwoordapparaat
Modus
Foto (dpi)
Fijn (dpi)
Standaard (dpi)
Zwart-wit
200 x 200
200 x 200
200 x 100
kleur
200 x 200
200 x 200
200 x 200
Voedingsspecificaties
  • Stroomverbruik: maximaal 75 W
  • Ingangsspanning: 100 tot 240 V wisselstroom - 2 A 50-60 Hz, geaard
  • Uitgangsspanning: Gelijkstroom 31 volt === 2420 mA
Omgevingsspecificaties
Aanbevolen bedrijfsomstandigheden
  • Aanbevolen temperatuur in bedrijf: 15 tot 32 graden Celsius
  • Toegestaan bereik bedrijfstemperatuur: 5 tot 40 graden Celsius
  • Luchtvochtigheid: 15 tot 85 procent relatieve luchtvochtigheid, niet-condenserend
Omstandigheden bij opslag
  • Toegestane temperatuur buiten bedrijf (opslag): min 4 tot 60 graden Celsius
Energy Star
Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen.
Afbeelding : Energy Star
ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Meer informatie kunt u vinden op www.energystar.gov.
Veiligheidsinformatiebladen
Klik hier om informatiebladen over materiaalveiligheid (MSDS - Material safety data sheets) op de HP website te bekijken.
Ozonvorming
Dit product genereert geen waarneembare hoeveelheid ozongas (O3).
Gebruik van papier en plastic
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 25 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van het apparaat.
Recycleprogramma
HP biedt in veel landen/regio's een groeiend aantal programma's voor het retourneren en recyclen van producten en werkt samen met enkele van de grootste bedrijven voor recycling van elektronica ter wereld. HP bespaart ook hulpbronnen door het opnieuw gebruiken en verkopen van enkele van de bekendste producten.
Dit HP product bevat de volgende materialen die aan het einde van hun levensduur met speciale zorg moeten worden behandeld:
  • Kwik in de fluorescentielamp in de scanner
  • Lood in het soldeer
Wettelijke specificaties
FCC-certificaten
Deze apparatuur is getest en voldoet aan de limieten voor een klasse-B digitaal apparaat, volgens Part 15 van de FCC-regels. Deze limieten zijn bedoeld om een redelijke bescherming te bieden tegen storingen bij installatie in een woonomgeving. Deze apparatuur produceert en gebruikt energie in het radiofrequentiegebied en kan deze uitstralen. Indien de apparatuur niet volgens de instructies wordt geïnstalleerd en gebruikt, kan de apparatuur de radiocommunicatie storen. Dit betekent echter niet dat er bij een bepaalde installatie geen storing kan optreden. Als deze apparatuur schadelijke storing in radio- of televisie-ontvangst veroorzaakt, hetgeen kan worden vastgesteld door de apparatuur uit en weer aan te zetten, kan de gebruiker proberen deze storing te corrigeren op een of meer van de volgende manieren:
  • Stel de ontvangstantenne opnieuw af of verplaats deze.
  • Vergroot de afstand tussen de apparatuur en de ontvanger.
  • Sluit de apparatuur aan op een stopcontact van een andere stroomkring dan die waarop het ontvangstapparaat is aangesloten.
  • Raadpleeg uw dealer of een ervaren radio/tv-monteur.
  opmerking:
Wijzigingen of modificaties aan deze apparatuur die niet door HP zijn goedgekeurd, kunnen het recht van de gebruiker om deze apparatuur te bedienen ongeldig maken.