• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Productspecificaties voor de HP Photosmart 7450 Photo printer

Modelnummers
HP Photosmart 7450-printer
Q3409A
Systeemvereisten
Component
Windows PC
Macintosh
Besturingssysteem
Windows 98, 2000 Professional, Me, XP Professional, XP Home
Mac OS 10.2.x en hoger
  opmerking:
Er is geen ondersteuning voor OS 9 of OS X Classic Mode voor deze printer.
Processor
Pentium II (of vergelijkbaar) of hoger
G3 of hoger
RAM-geheugen
64 MB (128 MB aanbevolen)
Mac OS 10.2.x en hoger: 128 MB
Vrije schijfruimte
500 MB
500 MB
Beeldscherm
800 x 600, 16-bits of hoger
800 x 600, 16-bits of hoger
Cd-rom-station
4x
4x
Aansluitmogelijkheden
USB: Windows 98, 2000 Professional, Me, XP Home en XP Professional
USB 2.0 volle snelheid (Mac OS X v 10.2.x en hoger)
Versie Internet Explorer
Internet Explorer 5,5 of later
N.v.t.
Inktcartridges
Zwart-wit
Optioneel: HP 56 (C6656A) 19cc
Kleur
HP 57 (C6657A) 17cc
Foto
HP 58 (C6658A) 17cc
Afdrukresolutie
Dpi zwart
Maximaal 600 x 600 dpi
Dpi kleur
Tot 2400 x 1200
Technologie voor afdrukkwaliteit (optionele instelling)
PhotoREt IV, ColorSmart III, 4800 dpi geoptimaliseerd, 1200-tekstweergave
Afdruksnelheid
Conceptmodus Snelheid Zwart/Kleur (4 inktsoorten)
18/14 ppm
Conceptmodus Snelheid Zwart/Kleur (6 inktsoorten)
12/12 ppm
Invoer/uitvoer
  • USB-poort aan de achterzijde: 2.0 volle snelheid, voor aansluiting op computers, notebooks en geselecteerde HP-camera's
  • USB-poort aan de achterzijde: ondersteuning van de computerverbinding
  • Vijf geheugenkaartsleuven: CF I en II, Secure Digital/MM-kaart, SmartMedia-kaart/xD-Picture Card, Sony Memory Stick
  • HP Instant Share
Intern geheugen
64 MB intern geheugen
Nieuwe functies
  • 6 inktsoorten, foto's van AgX-kwaliteit
  • Vierzijdig afdrukken zonder rand op 4 x 6 foto's met papier met afscheurstrook
  • Foto's die niet vervagen om herinneringen te bewaren
  • Direct afdrukken vanuit de meeste digitale camera's via kaartsleuven (geen USB/DPS vooraan)
  • Gemakkelijk te gebruiken; geen computer vereist
  • 4 x 6 fotocassette
  • Compact productontwerp
Capaciteit papierlade
Ondersteunt maximaal 100 vellen (A-formaat)
Fysieke afmetingen
Hoogte, Breedte, Diepte
154,94 mm x 219,96 mm x 474,98 mm (6,1 x 18,7 x 8,66 inch)
Gewicht
3,31 kg (7,3 lbs)
Omgevingsspecificaties
Hewlett-Packard Company heeft zich verplicht tot het vervaardigen van milieuvriendelijke kwaliteitsproducten. De printer beschikt over diverse kenmerken waarmee de invloed op het milieu tot een minimum kan worden beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht op de website HP's Commitment to the Environment op www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/.
Ozonvorming
Dit product genereert geen waarneembare hoeveelheid ozongas (O3).
Energieverbruik
Het energieverbruik daalt aanzienlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waar producenten vrijwillig aan deelnemen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen. ENERGY STAR is een in de Verenigde Staten geregistreerd merk van de EPA (de overheidsinstelling voor milieubescherming van de Verenigde Staten). Als ENERGY STAR-partner heeft Hewlett Packard vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR-richtlijnen voor zuinig energieverbruik. Meer informatie kunt u vinden op www.energystar.gov.
Gebruik van papier en plastic
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen Plastic onderdelen van meer dan 24 gram zijn gemarkeerd volgens de internationalenorm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan heteind van de levensduur van de printer.
Veiligheidsinformatiebladen
HP veiligheidskaarten over materiaalgebruik kunt u vinden op de HP website www.hp.com/go/msds. Klanten zonder toegang tot het Internet kunnen contact opnemen met HP-support.
Recycleprogramma
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentra in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Dit HP product bevat loodhoudende soldeer die mogelijk een speciale behandeling vereist aan het eind van de levensduur van het product.