HP Photosmart 8150 printers - Productspecificaties

Inleiding
Dit document bevat de productspecificaties voor de HP Photosmart 8150-printer.
HP Photosmart printermodellen
HP Photosmart 8150 printer
Q3399A
Systeemvereisten
Component
Windows
Macintosh
Besturingssysteem
Windows XP Professional, XP Home, 98, 2000 Professional, Me
OS X v 10.1 tot en met 10.3
  opmerking:
Er is geen ondersteuning voor OS 9 en OS X Classic Mode voor deze printer.
Processor
Pentium II (of vergelijkbaar) of hoger
G3 of hoger
RAM-geheugen
64 MB (128 MB aanbevolen)
Macintosh OS X v.10.1.en OS X v.10.3: 128 MB
Vrije schijfruimte
500 MB
500 MB
Beeldweergave
800x600, 16-bits of hoger
800x600, 16-bits of hoger
Cd-rom-station
4x
4x
Aansluitmogelijkheden
USB: Windows XP Home, XP Professional, 98, 2000 Professional en Me
PictBridge: gebruikt camerapoort aan voorzijde
Bluetooth: gebruikt de optionele HP Bluetooth-adapter voor draadloos afdrukken
USB 2.0 volle snelheid (Mac OS X v 10.1 tot en met v 10.3)
PictBridge: gebruikt camerapoort aan voorzijde
Versie Internet Explorer
Internet Explorer 5.5 of recenter
N.v.t.
Inktpatronen
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
Afdrukresolutie
Zwart dpi
1200 dpi
Kleur dpi
4800 dpi geoptimaliseerd
Technologie voor afdrukkwaliteit (optionele instelling)
PhotREt Pro
Afdruksnelheid
Conceptmodus Snelheid Zwart/Kleur (4 inktsoorten)
26/20 ppm (7 inktkleuren)
Conceptmodus Snelheid Zwart/Kleur (6 inktsoorten)
20/20 ppm (8 inktkleuren)
invoer/uitvoer, aansluitingen
  • Achterste USB-poort: 2.0 volle snelheid, voor aansluiting op computers, laptopcomputers en bepaalde HP Direct Printing-camera's
  • Vier geheugenkaartsleuven: CF I en II, IBM Microdrive, Secure Digital/MM kaart, SmartMedia-kaart/xD-Picture-kaart en Sony Memory Stick
  • Bluetooth draadloos afdrukken compatibel met optionele Bluetooth Adapter
  • Compatibel met PictBridge-camera door middel van de USB-poort aan de voorzijde van de printer
  • HP Instant Share
Nieuwe functies
  • Randloze foto's afdrukken met kleurrijke, zelf ontworpen kaders
  • Verander foto's in instant klassiekers met zwart-wit, sepia of andere kleureffecten
  • Verbeter de kwaliteit van foto's door de rode ogen te verwijderen, foto's helderder te maken en het contrast te verbeteren
  • Afdruksysteem met twee cartridges
  • Tot 5 X zoom
  • Rechtsom roteren van foto
Capaciteit papierlade
Tot 100 vel (A-formaat)
Fysieke afmetingen
Hoogte, Breedte, Diepte
6,6 x 18,4 x 15,4 inch (167,64 mm x 467,36 mm x 391,16 mm)
Gewicht
7,03 kg
Omgevingsspecificaties
Hewlett-Packard Company wil kwaliteitsproducten bieden op een manier die geen schade toebrengt aan het milieu. De printer beschikt over diverse kenmerken waarmee de invloed op het milieu tot een minimum kan worden beperkt. Voor meer informatie kunt u terecht op de website HP's Commitment to the Environment op www.hp.com/hpinfo/globalcitizenship/environment/ (Engelstalig).
Ozonvorming
Dit product genereert geen waarneembare hoeveelheid ozongas (O3).
Energieverbruik
Het energieverbruik daalt behoorlijk in de modus ENERGY STAR, waardoor natuurlijke bronnen worden gespaard. Ook bespaart u geld zonder dat dit de goede prestaties van het product negatief beïnvloedt. Dit product voldoet aan ENERGY STAR. Dit is een programma waaraan producenten vrijwillig meedoen om de ontwikkeling van energiezuinige kantoorproducten te ondersteunen. ENERGY STAR is een geregistreerd merk van de U.S. EPA. Als ENERGY STAR partner heeft Hewlett-Packard Company vastgesteld dat dit product voldoet aan de ENERGY STAR richtlijnen voor energie-efficiency. Ga naar www.energystar.gov voor meer informatie.
Papier en plastic gebruiken
Dit product is geschikt voor het gebruik van gerecycled papier volgens DIN 19309. Plastic onderdelen van meer dan 24 gram zijn gemarkeerd volgens de internationale norm, waarmee deze onderdelen beter kunnen worden herkend bij het recyclen aan het eind van de levensduur van de printer.
Veiligheidsinformatiebladen
Informatiebladen over materiaalveiligheid (Material Safety Data Sheets) kunt u vinden op de HP-website, http://www.hp.com/go/msds. Klanten zonder toegang tot het internet kunnen contact opnemen met HP-support.
Recyclingprogramma
HP biedt een groeiend aantal programma's voor het inleveren en recyclen van producten in veel landen. Bovendien zijn een aantal van de grootste recyclingcentrums in de wereld HP-partners. HP bespaart op het verbruik van kostbare hulpbronnen door een aantal van zijn populairste producten opnieuw te verkopen. Dit HP-product bevat lood in het soldeer, dat mogelijk niet als gewoon afval kan worden weggegooid.