HP notebook-pc's - Hoe vind ik de productnaam of het -nummer?

Dit document is bedoeld voor HP notebook-pc's.
Uw productnaam en -nummer kunnen u helpen de juiste service en ondersteuning te vinden.
  • Productnaam (modelnummer): De productserie van uw notebook identificeren. Bijvoorbeeld, HP Spectre Folio - 13-ak0001na. U hebt mogelijk meer specifieke informatie nodig voor ondersteuning van uw product.
  • Productnummer (SKU, onderdeelnummer): Gebruik dit nummer om de juiste drivers te downloaden of ondersteunende documenten te vinden. Bijvoorbeeld, 5ES85EA of 5ES85EA#ABA.
  • Serienummer: Hieraan herkent u uw specifieke HP product. U hebt dit nummer nodig voor onderhoud aan de notebook, om de garantiestatus te bepalen of om samen te werken met HP Klantenondersteuning. Ga voor meer informatie over het zoeken van uw serienummer naar HP pc's, printers - Het serienummer zoeken.
Gebruik één van de volgende methoden om uw productnaam en modelnummer te vinden. Als u de computer niet kunt inschakelen of als Windows niet wordt geopend, gebruikt u deze methode om op het product te zoeken.