HP PSC 1600, 2100, 2200, 2300, 2400 en 2500 series en Officejet 6100 serie — Fotopapier van 10 x 15 cm laden

Stap 1: De uitvoerlade verwijderen
Verwijder de uitvoerlade door de voorste rand op te tillen en deze naar u toe te trekken.
Afbeelding : De uitvoerlade verwijderen
Stap 2: Het papier plaatsen
  1. Verwijder alle overige papier uit de papierlade, schuif vervolgens een stapel papier in de lade totdat deze stopt.
    • Zorg ervoor dat de glanzende afdrukzijde naar beneden is gericht.
    • Wanneer het fotopapier dat u gebruikt geperforeerde tabs heeft, laadt u het zodanig dat de tabs naar u toe gericht zijn.
  2. Plaats de papierbreedtegeleider tegen de stapel papier en schuif de papierlengtegeleider naar binnen tot de geleider stopt.
    • Zorg ervoor dat het papier in de lade past (laad niet te veel).
    • Controleer of het papier vlak in de papierlade ligt. Stel de papiergeleider niet zó strak in, dat het papier naar boven of naar onder bolt.
    Klik op de knop play hierboven om deze stappen te zien op papier zonder een geperforeerde tab.
    Klik op de knop play hierboven om deze stappen te zien op papier met een geperforeerde tab.
      opmerking:
    Als u op een van de bovenstaande koppelingen klikt, verlaat u de website van Hewlett-Packard. HP heeft geen invloed op informatie buiten de website van HP en draagt geen verantwoordelijkheid hiervoor.
Stap 3: De uitvoerlade terugplaatsen
Plaat de uitvoerlade terug door het achterstuk eerst te plaatsen, duw vervolgens de lade naar binnen en naar beneden.
Afbeelding : De uitvoerlade terugplaatsen
Stap 4: De papierinstellingen afstellen
  1. Open het printerdialoogvenster Eigenschappen op een van de volgende manieren:
    • Om de papierinstellingen voor alle toepassingen te wijzigen, opent u HP Director, vervolgens klikt u op Instellingen, daarna op Afdrukinstellingen en daarna op Printerinstellingen.
    • Om de papierinstellingen voor een enkele Windows-toepassing te wijzigen, opent u de toepassing, vervolgens klikt u op Bestand, Afdrukken, en dan klikt u op de knop Eigenschappen.
  2. Het printerdialoogvenster voor Eigenschappen wordt geopend. Klik op het tabblad Papierkwaliteit.
  3. Klik op de pijl-omlaag in het gebied Print Task Quick Set. In het menu dat uitvouwt, kiest u een taak die overeenkomt met het papier dat u hebt geladen.
    • 10 x 15-cm randloze foto met een afscheurbare tab
    • 10 x 15-cm randloze foto
    Afbeelding : Een 10 x 15-cm Print Task Quick Set kiezen