• Informatie
    Windows 11

Find ofte stillede spørgsmål og svar her.

• Feedback

Bezig met laden...

HP Desktop-pc's - Informatie over BIOS Setup Utility en menu-opties

Dit document is van toepassing op desktopcomputers van HP en Compaq.
Het BIOS (Basic Input Output System) beheert de communicatie tussen systeemapparaten zoals de harde schijf, het beeldscherm en het toetsenbord. Het BIOS slaat ook configuratie-informatie op voor typen randapparatuur, de opstartvolgorde, het systeemgeheugen, het uitgebreide geheugen en meer. Elke BIOS-versie is aangepast op basis van de hardwareconfiguratie van de computermodellijn en bevat een ingebouwd hulpprogramma voor installatie waarmee u bepaalde computerinstellingen kunt bekijken en wijzigen.
Lees deze richtlijnen voor informatie over het openen en bekijken van algemene menu's en instellingen in het BIOS. Specifieke menu's en functies variëren per computermodel.
opmerking:
Als u het BIOS wilt bijwerken om een specifiek probleem te verhelpen, prestaties te verbeteren of voor ondersteuning van een nieuwe hardwarecomponent of een Windows-upgrade, ga dan naar HP Desktop-pc's - BIOS-update (Basic Input Output System) uitvoeren. U kunt het BIOS bijwerken als Windows start of niet start.
Het menu File (Bestand) in BIOS Setup Utility