HP pc's - Software en drivers downloaden of bijwerken

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers.
HP streeft er constant naar zijn producten te verbeteren en biedt regelmatig updates voor software, drivers en firmware. Om uw HP of Compaq computer soepel te laten werken, moet u uw software op regelmatige basis bijwerken.
opmerking:
Als u problemen ondervindt bij het vinden van software en driverupdates voor uw HP computer, gaat u naar HP producten getest met Windows 10 om te zien of uw computer is getest met Windows 10.

Veelgestelde vragen over software en drivers

Bekijk deze lijst met veelgestelde vragen met betrekking tot drivers en software.