• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Deskjet printers - Afbeeldingen in kleur worden in het zwart-wit afgedrukt

Probleem
Het document wordt in kleur weergegeven op het computerscherm, maar wordt afgedrukt in zwart-wit.
Oplossing
Volg deze stappen in de aangegeven volgorde totdat het probleem is opgelost.
Stap één: Controleer het inktniveau in de kleuren- of fotocartridge
Als de kwaliteit van uw gekleurde afdrukken mettertijd is afgenomen, is de kleurencartridge of fotocartridge waarschijnlijk leeg en moet deze worden vervangen.
Ga naar HP SureSupply om de compatibiliteit van de inkt- of tonercartridge te controleren, of om vervangende cartridges en andere benodigdheden aan te schaffen.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Selecteer desgevraagd uw land/regio.
    Afbeelding : Land/regio selecteren
    Uw land/regio selecteren
  3. Volg de instructies op het scherm om nieuwe benodigdheden te bestellen of te controleren of de cartridges compatibel zijn met uw printer.
U kunt ook legitieme HP cartridges en benodigdheden kopen in andere winkels.
  1. Open de bovenklep van de printer en verwijder de kleuren- of fotocartridge.
  2. Controleer of u de juiste cartridge voor uw printer gebruikt. Als de juiste cartridge is geïnstalleerd, controleer dan of u de tape van de spuitmondjes van de cartridge hebt verwijderd.
  3. Plaats de cartridge stevig terug in het printmechanisme en sluit de vergrendeling.
  4. Sluit de printerklep.
  5. Probeer opnieuw af te drukken.
Stap drie: Controleer de afdrukinstellingen
  1. Klik in het programma waarmee u afdrukt op het menu Bestand.
  2. Klik op Afdrukken. Het dialoogvenster Afdrukken wordt geopend.
  3. Zorg ervoor dat de naam van de HP printer die u gebruikt wordt weergegeven in het veld Naam van de printer. Gebruik indien nodig de vervolgkeuzelijst om uw printer te selecteren.
  4. Klik op de knop Eigenschappen. Het dialoogvenster Eigenschappen wordt geopend.
  5. Controleer de opties op de tabbladen van Eigenschappen om te controleren of de juiste kleuropties zijn geselecteerd.
    Als het vakje Afdrukken in grijstinten is aangevinkt, verwijder dan het vinkje en klik op OK.
  6. Probeer opnieuw af te drukken.
Stap vier: Druk af vanuit een ander softwareprogramma
  1. Open een ander softwareprogramma.
  2. Maak een nieuw eenvoudig bestand aan dat kleuren bevat.
  3. Probeer het bestand af te drukken. Als de kleuren worden afgedrukt, is het bestand in het oorspronkelijke softwareprogramma mogelijk beschadigd.
Stap vijf: Installeer de recentste printerdriver
U moet mogelijk een recente printerdriver op uw computer installeren. Sommige oudere printerdrivers hebben de mogelijkheid niet om in kleur af te drukken.
  1. Sla deze pagina op in uw favorieten of noteer de stappen in deze procedure en ga dan naar http://www.hp.com/cposupport/software.html. Het venster Software en drivers downloaden wordt geopend.
  2. Typ het productnummer en klik op Volgende om door te gaan. Het venster Selecteer uw besturingssysteem wordt geopend.
  3. Klik op het besturingssysteem van uw computer. Het venster Software en drivers selecteren wordt geopend.
  4. Bekijk de lijst met beschikbare driverdownloads in het gedeelte Driver en klik op de driver die aan uw behoeften voldoet.
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om de software te downloaden en installeren.