hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...

Welkom bij HP Klantondersteuning

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP 51645A InkJet inktpatroon - Het plakband op de sproeiers van de HP InkJet inktpatroon vervangen

Introductie
In dit document vindt u informatie in verband met het vervangen van het plakband op de sproeiers van de HP Inkjet inktpatroon om de levensduur van een inktpatroon te verlengen.
Nadat het plakband van een inktpatroon is verwijderd, kan het opnieuw aanbrengen van plakband andere problemen veroorzaken, zoals kleurenvermenging (zie voorbeeld hieronder), verstopte sproeiers of beschadiging van het sproeigat. De printer beschermt de inktpatroon door de sproeiers te verzegelen wanneer deze niet worden gebruikt, hetgeen voorkomt dat deze uitdrogen. De printer is zo ontworpen dat deze de inktpatroon zo lang mogelijk bruikbaar houdt. Dit is de meest efficiënte manier om uw kostbare inktpatrooninvestering te beschermen.
Voorbeeld van kleurenvermenging
Hier ziet u een voorbeeld van kleurenvermenging. De gekleurde strepen zouden afzonderlijke bandjes zwart, cyaan, magenta en geel moeten zijn.
Mogelijke oplossingen
In dit geval kunt u de sproeiers het beste reinigen met de HP Deskjet Werkset die u hebt geïnstalleerd op uw printer. De Werkset bevat voor de meeste printers een tabblad dat “Onderhoud” of “Printerservice” heet. Als u op dit tabblad klikt, krijgt u de optie “Inktpatronen reinigen” te zien. Kies deze optie en voer de beschreven instructies uit. Het reinigen van de sproeiers door de printer is zoals u ziet de enige manier die wordt aanbevolen om de inktpatronen te reinigen.
  opmerking:
Het kan zijn dat u de reinigingstest meerdere keren moet uitvoeren. Als dit het resultaat van de kleureninktpatroon niet aanzienlijk verbetert, vervang dan de inktpatroon.
De printer is speciaal ontworpen voor dit doel en kan de inktpatronen efficiënt en veilig reinigen. Elke poging om de sproeiers met de hand te reinigen, levert hoogstwaarschijnlijk onherstelbare schade aan de patroon op. Klik op HP Deskjet Printers - Interne tests afdrukken als u de Werkset niet kan terugvinden op uw systeem. Situeer uw printer en volg de stappen om een reinigingstest uit te voeren.
Extra informatie
Wanneer u tijdelijk een inktproduct moet verwijderen, bewaar het dan rechtopstaand in een afgesloten plastieken doos.
Bezoek de HP online winkel voor een complete selectie HP Printerbenodigdheden. Hier vindt u onderdeelnummers, specificaties en prijzen.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-online-communities-portlet

Acties
Bezig met laden...

Vraag het de community!


Ondersteuningsforum

Ondersteuningsforum

Praat mee! Vind oplossingen, stel vragen en deel advies met andere eigenaars van HP-producten. Nu bezoeken


hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...