• Information

Connectez-vous au site de support HP, gérez tous vos appareils en un seul endroit, affichez les informations de garantie et plus encore. En savoir plus

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Chargement...

SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

Identifiant du document: c06209105

Version: 1

HP Pavilion Tout-en-Un 24-xa0000 et 27-xa0000 - Bruit excessif du ventilateur

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 24-Dec-2018

Dernière mise à jour : 24-Dec-2018

DESCRIPTION
Les ventilateurs de refroidissement tournent en permanence à grande vitesse.

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s'appliquent aux dispositifs suivants :
Ordinateurs :
  • Ordinateurs de bureau Tout-en-Un HP Pavilion série 24-xa0000
  • Ordinateurs de bureau Tout-en-Un HP Pavilion série 27-xa0000
RÉSOLUTION
Mettre à jour le BIOS de l'ordinateur en utilisant le SoftPaq suivant :
Description du SoftPaq
Notes de publication
Télécharger le SoftPaq
Mise à jour du BIOS des ordinateurs de bureau des utilisateurs HP (famille ROM SSID 84EE)
Version : F.10
Révision : A
REMARQUE : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Vérifiez s'il existe une version plus récente à l'adresse : http://www.hp.com/drivers

Hardware platforms affected : HP Pavilion 24-xa0000 All-in-One Desktop PC series, HP Pavilion 27-xa0000 All-in-One Desktop PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA06206637

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.