• Information

• Avis

Identifiant du document: c06110585

Version: 1

Avis de sécurité : Stations de travail HP Z4 G4, Z6 G4, Z8 G4 - Les disques durs secondaires peuvent ne pas être détectés

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 09-Aug-2018

Dernière mise à jour : 09-Aug-2018

DESCRIPTION
À la sortie du mode veille, veille prolongée ou éventuellement après un redémarrage de la station de travail, les disques durs installés sur les ports SATA et sSATA peuvent ne pas être détectés ou Windows Explorer peut s’ouvrir.
Cela peut être observé avec la version du pilote Intel IRSTe 5.4.0.1462 ou une version antérieure.

PORTÉE
Systèmes :
  • Station de travail HP Z4 G4
  • Station de travail HP Z6 G4
  • Station de travail HP Z8 G4
Systèmes d’exploitation :
  • Microsoft Windows 10
RÉSOLUTION
Le correctif de ce problème se trouve dans la version 5.4.9.1004 d’Intel RSTe. Cette version du pilote sortira sur le site HP.com dans le Softpaq 90229.
HP publiquera également ce pilote comme une mise à jour de Windows.

Hardware platforms affected : HP Z4 G4 Workstation, HP Z6 G4 Workstation, HP Z8 G4 Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA06102422

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.