Identifiant du document: c04091360

Version: 1

Stations de travail mobiles HP ZBook 15 po et 17 po - L'écran affiche des rectangles noirs et la vidéo est bruyante

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 21-Jan-2014

Dernière mise à jour : 30-Jan-2014

DESCRIPTION
Un bruit excessif survient et un carré noir est affiché à l'écran lors de la lecture d'une vidéo.
Figure 1 : Carrés noirs

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s'appliquent aux produits suivants :
Ordinateurs :
  • Station de travail mobile HP ZBook 15 po
  • Station de travail mobile HP ZBook 17 po
RÉSOLUTION
Vous devez modifier les paramètres du BIOS. Procédez comme suit :
  1. Mettez l'ordinateur sous tension et appuyez immédiatement sur F10 pour accéder au BIOS.
  2. Sélectionnez Advanced (Avancé) , puis Device Configuration (Configuration de périphériques).

3. Sélectionnez 512 Mo sous Taille de la mémoire vidéo.

4. Cliquez sur Enregistrer et Quitter.

Hardware platforms affected : HP ZBook 15 Mobile Workstation, HP ZBook 17 Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA04051766

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.