SUPPORT COMMUNICATION- PRODUCT CHANGE NOTIFICATION

Identifiant du document: c03753645

Version: 1

Stations de travail HP série Z - HP met à jour le BIOS vidéo pour les cartes graphiques AMD V5900

Date de publication : 02-May-2013

Dernière mise à jour : 10-May-2013

DETAILS OF CHANGE
Depuis le 1 mai 2013, HP fournit une mise à jour du BIOS vidéo pour la carte graphique AMD V5900.
Les modifications suivantes sont effectuées sur la carte graphique :
  • BIOS vidéo mis à jour vers la version 113-C2030401-100.
  • Ajout de mémoire Hynix Gemma-die.

sourceInformation

VERSION DE COMPOSANT
653328-001
MOTIF DE CHANGEMENT
Cette mise à jour améliore la garantie de fourniture en ajoutant un autre type de mémoire.
IMPACT DE CHANGEMENT
Cela n'a aucun impact sur le système. Il n'est pas nécessaire de modifier le système ou les pilotes, car le pilote d'origine reconnaît toujours les cartes vidéo avec le micrologiciel mis à jour.
Composants affectés:
Cartes graphiques AMD V5900

HISTORIQUE DE RÉVISION : Version 1

DATE OF CHANGE

date d'effet : 01-May-2013

Hardware platforms affected : HP Z220 Convertible Minitower Workstation, HP Z220 Small Form Factor Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z820 Workstation

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Chargement...
Pays : Flag Belgique