• Information

• Avis

Identifiant du document: c03749002

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le port LAN sur duplicateur de ports HP ne fonctionne pas avec Windows 8

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 27-Apr-2013

Dernière mise à jour : 27-Apr-2013

DESCRIPTION
Le port LAN (Local Area Network) du duplicateur de ports HP 2005pr USB 2.0 et du duplicateur de ports HP 3005pr USB 3.0 ne fonctionne pas sur les ordinateurs portables HP exécutant Microsoft Windows 8.

PORTÉE
Duplicateur de ports HP 3005pr USB 3.0
Duplicateur de ports HP 2005pr USB 2.0
RÉSOLUTION
Remarque : L'ancien pilote de duplicateur de ports doit être supprimé avant d'installer le nouveau pilote de duplicateur de ports.
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez l'un des SoftPaqs appropriés.
Description de la mise à jour Softpaq
Notes de publication
Télécharger le SoftPaq
Pilote du duplicateur de ports HP 2005pr USB 2.0
Version : 5.1.55.8876
Révision : A
Pilote du duplicateur de ports HP 3005pr USB 3.0
Version 7.1.44304.0
Révision : A
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Vérifiez s'il existe une version plus récente à l'adresse http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP 3005pr USB 3.0 Port Replicator

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03742789

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.