SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03424402

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Impossible d'installer le pilote audio IDT dans l'environnement SCCM

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 20-Jul-2012

Dernière mise à jour : 26-Jul-2012

DESCRIPTION
L'installation du pilote audio IDT par .inf semble fonctionner correctement et le Gestionnaire de périphériques n'affiche pas de problème. Lorsque l'utilisateur double-clique sur l'onglet Son SRS Premium dans le Panneau de commande, le message d'erreur "Impossible de trouver le fichier .startup !" s'affiche.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 8560p
Ordinateur portable HP ProBook 6560b
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote audio IDT HD
VERSION : 6.10.6367.0; 5.10.6367.0 REV : A
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Rechercher les mises à jour de pilotes et logiciels pour votre ordinateur sur le site Web de pilotes et de téléchargement HP.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560p Notebook PC, HP ProBook 6560b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03404407

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.