SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c03318022

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Aucune sortie audio dans les haut-parleurs externes

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 07-May-2012

Dernière mise à jour : 30-May-2012

DESCRIPTION
Après l'installation du SoftPaq 51129, qui a fourni une mise à jour de pilote audio, il n'y a plus de sortie audio par le biais du port de sortie audio (prise de casque/haut-parleurs). Le haut-parleur interne n'est pas affecté et fonctionne comme prévu.

PORTÉE
Ordinateur portable Compaq 510
Ordinateur portable Compaq 511
Ordinateur portable Compaq 516
Ordinateur portable Compaq 610
Ordinateur portable Compaq 615
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote audio haute définition IDT
VERSION : 6.10.6222.0
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com/.

Hardware platforms affected : Compaq 510 Notebook PC, Compaq 511 Notebook PC, Compaq 516 Notebook PC, Compaq 610 Notebook PC, Compaq 615 Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA03283996

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.