SUPPORT COMMUNICATION- AVERTISSEMENT CLIENT

Identifiant du document: c02962473

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Windows ne peut pas vérifier l'éditeur du pilote de chipset Intel

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Aug-2011

Dernière mise à jour : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
En déployant à distance le SoftPaq 52145 (sp52145.exe) à l'aide de l'outil logiciel PNPUNATTEND, les messages d'erreur suivants s'affichent :
Windows ne peut pas vérifier l'éditeur de ce logiciel de pilote :
\Intel Chipset Installation Utility\sp52145\All\Tcreek.inf
\Intel Chipset Installation Utility\sp52145\WIN7\Tcreek.inf
Ces erreurs nécessitent l'intervention de l'utilisateur.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8560w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq suivant :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Utilitaire d'installation de jeu de puces Intel
VERSION : 9.2.0.1031 Rév : M
Remarque : Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02941995

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.