Identifiant du document: c02912228

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Le panneau d'affichage s'éteint et ne peut pas se rallumer

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 11-Jul-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
Après que le panneau d'affichage se soit éteint, il ne peut pas se rallumer en réponse aux actions de clavier ou aux données d'un périphérique de pointage. En outre, l'ordinateur portable lui-même n'est pas mis hors tension et n'est pas en mode veille lorsque ce problème survient.

PORTÉE
Ordinateur portable HP EliteBook 8440p
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le SoftPaq pour le système d'exploitation approprié. Cela met à jour le pilote de périphérique de la carte graphique NVIDIA.
Windows 7 (32 bits) :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration NVIDIA
VERSION : 261,55
Windows XP :
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration NVIDIA
VERSION : 261,55

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8440p Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02859332

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.