Identifiant du document: c02912190

Version: 1

Ordinateurs portables HP - La webcam interne entraîne l'affichage de l'écran d'erreur bleu après la reprise sur l'état de veille

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 11-Jul-2011

Dernière mise à jour : 08-Aug-2011

DESCRIPTION
La webcam interne entraîne l'affichage d'un écran d'erreur bleu après la sortie d'un état de veille par la station de travail. Ce problème survient lors de l'exécution de DreamColor.

PORTÉE
Station de travail mobile HP EliteBook 8540w
Station de travail mobile HP EliteBook 8740w
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le pilote vidéo NVIDIA et le panneau de configuration les plus récents.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Pilote vidéo et panneau de configuration NVIDIA
VERSION : 261,55
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8540w Mobile Workstation, HP EliteBook 8740w Mobile Workstation

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Pro 64-Bit Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02863752

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.