Identifiant du document: c02677812

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Port réseau non détecté après l'installation de Windows 7

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Jan-2011

Dernière mise à jour : 12-Jan-2011

DESCRIPTION
Un message d'erreur s'affiche pour indiquer que le port réseau n'est pas détecté après l'installation de Windows 7 sur un ordinateur portable qui exécute actuellement Windows PE. Ce problème ne se produit pas si Windows XP est préinstallé sur l'ordinateur portable.

PORTÉE
HP Mini 5102
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, ajoutez un pilote de carte réseau ou créez un CD amorçable. Pour ajouter un pilote de carte d'interface réseau, procédez comme suit.
  1. Montez le fichier BOOT.WIM après que la carte d'interface réseau (NIC) a été ajoutée à l'image.
    DISM.exe /Mount-wim /WimFile:C:\winpe3c\ISO\sources\boot.wim /index:1 /MountDir:C:\winpe3c\mount
  2. Démontez ce même fichier BOOT.WIM.
    DISM.exe /unmount-Wim /MountDir:C:\winpe3c\mount /Commit
Pour créer un CD-ROM amorçable, utilisez oscdimg -n -bC:\boot\etfsboot.com c:\winpe3c\ISO c:\winpe3c\winpe.iso

Hardware platforms affected : HP Mini 5102

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02664935

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.