Identifiant du document: c02545844

Version: 1

Avis : L'ordinateur HP Compaq dx2200 affiche une erreur de processus hôte générique après le démarrage

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 08-Oct-2010

Dernière mise à jour : 29-Oct-2010

DESCRIPTION
Les systèmes décrits dans la section Portée peuvent afficher le message d'erreur suivant lors du démarrage :
ERREUR
Erreur de processus hôte générique pour les services Win32

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s'appliquent aux systèmes et configurations suivants :
Plates-formes :
  • Ordinateur microtour HP Compaq dx2200
Systèmes d'exploitation :
  • Microsoft Windows XP Edition Familiale, Service Pack 2
  • Microsoft Windows XP Professionnel, Service Pack 2
RÉSOLUTION
Vous pouvez ignorer le message, mais ce dernier risque de s'afficher à chaque redémarrage du système. Veuillez consulter l' article de la Base de connaissances Microsoft 894391 pour en savoir plus et pour obtenir des informations sur l'obtention d'un correctif permettant de résoudre le problème.

Hardware platforms affected : HP Compaq dx2200 Microtower PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Home Edition(Standard HP Product) Microsoft Windows XP Professional Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA00636069

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.