Identifiant du document: c02506808

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'écran de l'ordinateur portable s'éteint par intermittence ou a une résolution incorrecte au démarrage

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Sep-2010

Dernière mise à jour : 24-Sep-2010

DESCRIPTION
Le panneau de l'ordinateur portable s'éteint par intermittence ou présente une résolution incorrecte lors de la mise sous tension de l'ordinateur.

PORTÉE
Ordinateur portable HP ProBook 4720s
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, procédez comme suit.
  1. Redémarrez l'ordinateur portable pour restaurer l'écran.
  2. Téléchargez et installez BIOS F.07 et suivez les instructions flash pour mettre à jour le BIOS.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Mise à jour du BIOS système pour ordinateur portable HP (famille ROM 68AZZ)
VERSION : F.07
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4720s Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02253306

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.