Identifiant du document: c02278023

Version: 1

Ordinateurs portables HP - Fichier corrompu lors de l'arrêt ou du redémarrage de Windows XP

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 05-Jul-2010

Dernière mise à jour : 17-Jul-2010

DESCRIPTION
L'ordinateur cesse de répondre lorsqu'il est mis hors tension ou redémarré en raison d'une corruption intermittente de fichiers. Ce problème affecte uniquement le système d'exploitation Windows XP.

PORTÉE
Ordinateurs portables HP Compaq nc6400
Ordinateurs portables HP Compaq nc6400
Ordinateurs portables HP Compaq nc8230
Ordinateurs portables HP Compaq nc8230
Stations de travail mobiles HP Compaq nw8240
Stations de travail mobiles HP Compaq nw8240
Ordinateurs portables HP Compaq nx8220
Ordinateurs portables HP Compaq nx8220
Ordinateurs portables HP Compaq nx8420
Ordinateurs portables HP Compaq nx8420
PC tablette HP Compaq tc4400
Ordinateurs portables HP Compaq nc6230
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le correctif logiciel le plus récent de Microsoft. Ce correctif logiciel est disponible dans l'article de la Base de connaissances Microsoft suivant : http://support.microsoft.com/kb/941715.
Remarque :
Un ou plusieurs des liens ci-dessus vous fera sortir du site Web Hewlett-Packard. HP ne contrôle pas et n'est pas responsable des informations externes au site Web HP.

Hardware platforms affected : HP Compaq nc6230 Notebook PC, HP Compaq nc6400 Notebook PC, HP Compaq nc8230 Notebook PC, HP Compaq nc8430 Notebook PC, HP Compaq nw8240 Mobile Workstation, HP Compaq nw8440 Mobile Workstation, HP Compaq nx8220 Notebook PC, HP Compaq nx8420 Notebook PC, HP Compaq tc4400 Tablet PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows XP Tablet PC Edition(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02236883

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.