Identifiant du document: c02234438

Version: 1

Avis : Moniteur LCD à écran large 22 pouces HP LP2275w - L'écran est vide ou le message "Aucun signal d'entrée" s'affiche

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 08-Jun-2010

Dernière mise à jour : 30-Jun-2010

DESCRIPTION
Après avoir allumé le moniteur LCD LP2275w connecté à l'entrée de signal DVI, le moniteur n'affiche rien ou affiche le message d'état "Aucun signal". Le moniteur entre en mode Veille au bout de 10 secondes environ (le voyant d'alimentation devient orange).

PORTÉE
Les informations contenues dans ce document s'appliquent aux moniteurs suivants :
  • Moniteur LCD écran large 22 pouces HP LP2275w
RÉSOLUTION
Pour éviter cela, allumez toujours votre système dans l'ordre suivant :
  1. Assurez-vous que le bouton d'alimentation principal (1) situé à l'arrière du moniteur est réglé sur la position Marche.
  2. Appuyez sur le bouton d'alimentation (2) situé à l'avant du moniteur pour le mettre sous tension.
  3. Mettez l'ordinateur sous tension (3).

Hardware platforms affected : HP LP2275w 22-inch Widescreen LCD Monitor(Standard HP Product)

Systèmes d'exploitation concernés : Non applicable

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA02062773

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.