Identifiant du document: c02044442

Version: 1

Ordinateurs portables HP - L'image et les couleurs affichées s'éclaircissent ou n'apparaissent pas

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 10-Mar-2010

Dernière mise à jour : 10-Mar-2010

DESCRIPTION
Le paramètre Varycolor du pilote vidéo AMD provoque l'affichage d'une image délavée ou passée. Ce problème se produit lorsque l'ordinateur portable est alimenté par la batterie.

PORTÉE
Ordinateur portable HP ProBook 6445b
Ordinateur portable HP ProBook 6545b
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, désactivez le paramètre Varycolor dans le pilote vidéo AMD en suivant les étapes ci-dessous.
  1. Cliquez sur Démarrer, Tous les programmes, Centre de contrôle Catalyst.
  2. Cliquez sur Carte graphique, puis sélectionnez PowerPlay.
  3. Désactivez Vari-Bright.
  4. Cliquez sur Appliquer, puis sur OK.

Hardware platforms affected : HP ProBook 6445b Notebook PC, HP ProBook 6545b Notebook PC

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01994541

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.