Identifiant du document: c01996123

Version: 1

Ordinateurs portables HP - La fonction de rotation du pavé tactile ne fonctionne pas dans les applications de visionnage de photos

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 28-Jan-2010

Dernière mise à jour : 02-Feb-2010

DESCRIPTION
La fonction de rotation du pavé tactile Alps ne fonctionne pas dans certaines applications de visionnage de photos, y compris MediaSmart Photo et Adobe Reader. Le symbole de curseur de rotation s'affiche, mais la photo ne pivote pas.

PORTÉE
Ordinateur portable de loisirs HP Pavilion série dm3-1000
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, faites pivoter les photos à l'aide de fonctions directement dans l'application ou utilisez la fonction Aperçu des images et des télécopies Windows.
Remarque :
Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dm3-1000 Entertainment Notebook PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01954501

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.