Identifiant du document: c01996117

Version: 1

Ordinateurs portables HP - La fonction d'aperçu de la webcam ne fonctionne pas après la reprise après l'état de veille

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Date de publication : 28-Jan-2010

Dernière mise à jour : 02-Feb-2010

DESCRIPTION
La fenêtre d'aperçu de la webcam de l'ordinateur portable peut être déformée et la couleur de l'écran peut être modifiée. De plus, il est possible que la fonction d'aperçu de la webcam ne fonctionne pas lors de l'utilisation d'un logiciel de webcam tiers.

PORTÉE
Ordinateur portable HP Envy série 15-1000
RÉSOLUTION
Pour résoudre ce problème, téléchargez et installez le pilote du micrologiciel HP Webcam.
Description du SoftPaq
Informations
Téléchargement
Micrologiciel HP Webcam
VERSION : 1.00 REV : A
Remarque :
Une version plus récente de ce logiciel est peut-être disponible. Recherchez les mises à jour des pilotes et des logiciels pour votre ordinateur sur le site http://www.hp.com.

Hardware platforms affected : HP ENVY 15-1000 Notebook PC series

Systèmes d'exploitation concernés : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Logiciels concernés : Non applicable

ID de référence croisée de communication de support : IA01951642

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.