SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c05649050

Version: 1

Ratgeber: HP Elite-USB-C-Dockingstation, HP-USB-C-Universal Dockingstation - Multi-Stream-Transport wird nicht unterstützt, der Monitor kehrt möglicherweise nicht aus dem Energiesparmodus zurück.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 29-Aug-2017

Letzte Aktualisierung: : 31-Aug-2017

DESCRIPTION
Wenn zwei (oder mehr) Monitore durch eine Reihenschaltung über die DP-Anschlüsse (Multi-Stream-Transport) verbunden wurden, werden ein oder mehrere Monitore nicht erkannt, nachdem der Computer aus dem Energiesparmodus reaktiviert wird.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Dockingstationen:
  • HP-USB-C-Universal-Dockingstation
  • HP Elite-USB-C-Dockingstation
Computer:
  • Jeder Computer, der die oben aufgeführten Dockingstationen verwendet.
LÖSUNG
Es handelt sich um eine Einschränkung der Dockingstationen. Sie unterstützen den Multi-Stream-Transportmodus nicht. Manchmal können die Monitore wiederhergestellt werden, wenn sie getrennt und dann wieder angeschlossen werden.

Hardware platforms affected : HP Elite USB-C Docking Station, HP USB-C Universal Dock

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit) (deleted) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit) (deleted)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA05644464

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.