SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c05532404

Version: 1

Ratgeber: HP ProDesk 400 G3-Small-Form-Factor-PC - Computer kann nicht hochfahren, wenn Philips Digital Pocket Memo 9620 angeschlossen ist

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 02-Jun-2017

Letzte Aktualisierung: : 08-Jun-2017

DESCRIPTION
Der Computer startet nicht, wenn ein Philips Digital Pocket Memo 9620 angeschlossen ist. Der Bildschirm bleibt schwarz und es findet keine Festplattenaktivität statt.
  Hinweis:
Das Gerät fährt ins Betriebssystem hoch, wenn die SD-Karte aus dem Digital Pocket-Gerät entfernt wird.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP ProDesk 400 G3-Small-Form-Factor-PC
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 10 Pro (64 Bit)
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, laden Sie das folgende Softpaq herunter und installieren Sie es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
HP ProDesk 400 G3-System-BIOS (N03)
Version: 00.02.10
Revision: A
  Hinweis:
Möglicherweise ist eine neuere Version dieser Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www.hp.com/drivers, ob neuere Versionen verfügbar sind.

Hardware platforms affected : HP ProDesk 400 G3 Small Form Factor PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA05527139

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.