SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04680254

Version: 1

HP EliteBook 840 G1-Notebook PCs - Im gesamten Betriebssystem und in mehreren Anwendungen sind schwarze Pixel zu sehen

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 13-May-2015

Letzte Aktualisierung: : 22-May-2015

DESCRIPTION
Im Betriebssystem und in mehreren Anwendungen erscheinen schwarze Pixel auf dem Bildschirm wie tot. Die defekten Pixel sind auf dem Windows-Anmeldebildschirm, auf dem Startbildschirm, in MS Outlook und in Excel zu sehen.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
HP EliteBook 840 G1-Notebook PC
Betriebssysteme:
Microsoft Windows 8.1 (Enterprise)
LÖSUNG
Um das Problem zu beheben, laden Sie das folgende Softpaq herunter und installieren Sie es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
AMD-High-Definition- (HD-)Grafiktreiber und -Steuerungssoftware
Version: 14.301
Revision: A
HINWEIS: Möglicherweise ist eine neuere Version dieser Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www8.hp.com/de/de/drivers.html, ob neuere Versionen verfügbar sind.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 840 G1 Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04650223

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.