SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04629871

Version: 1

HP Spectre 13 X2 Pro-Notebook PCs - CPU ist nach der Installation von Microsoft Windows 8 langsam

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 02-Apr-2015

Letzte Aktualisierung: : 14-Apr-2015

DESCRIPTION
Die Geschwindigkeit bzw. die Frequenz der CPU geht nach der Installation von Microsoft Windows 8 nicht über 0,77 GHz hinaus. Dies tritt nur auf, wenn während der Installation der "Legacy Mode" (Legacy-Modus) aktiviert ist.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
HP Spectre 13 X2 Pro-PC
Betriebssysteme:
Microsoft Windows 8.1 Pro
LÖSUNG
Um das Problem zu beheben, laden Sie das folgende Softpaq herunter und installieren Sie es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
System-BIOS-Aktualisierung für HP Notebook PC (Intel-Prozessoren)
Version: F.1F
Revision: A, PASS: 1
  Hinweis:
Möglicherweise ist eine neuere Version dieser Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www.hp.com/, ob eine neuere Version verfügbar ist.

Hardware platforms affected : HP Spectre 13 x2 Pro PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04567063

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.