SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04539427

Version: 1

HP EliteBook G2-Notebook PCs - Computer bleibt beim Windows-Anmeldebildschirm hängen, wenn er aus dem Energiesparmodus reaktiviert wird

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 08-Jan-2015

Letzte Aktualisierung: : 19-Jan-2015

DESCRIPTION
Wenn der Computer aus dem Energiesparmodus reaktiviert wird, bleibt er beim Windows-Anmeldebildschirm hängen. Der Computer zeigt während der normalen Verwendung möglicherweise eines oder mehrere der folgenden Symptome:
  • Das Mausfeld funktioniert nicht.
  • Die Tastatur funktioniert nicht.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für die folgenden Komponenten:
Computer:
  • HP EliteBook 725 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 745 G2-Notebook PC
  • HP EliteBook 755 G2-Notebook PC
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 8 (Enterprise)
  • Microsoft Windows 8 (Standard)
  • Microsoft Windows 8 Pro
  • Microsoft Windows 8.1 (Standard)
  • Microsoft Windows 8.1 Pro
  • Microsoft Windows 8.1 (Enterprise)
LÖSUNG
Um das Problem zu beheben, laden Sie das folgende Softpaq herunter und installieren Sie es:
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
Synaptics-Maustreiber
Version: 18.1.15
Revision: A
HINWEIS: Möglicherweise ist eine neuere Version der Software verfügbar. Suchen Sie auf http://www.hp.com/ nach aktualisierten Treibern und Software für Ihren Computer.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 725 G2 Notebook PC, HP EliteBook 745 G2 Notebook PC, HP EliteBook 755 G2 Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04533045

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.