SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c04091341

Version: 1

HP EliteBook 8570P-Notebook PCs - Fehler bei der DigitalPass-Treiberinstallation

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 21-Jan-2014

Letzte Aktualisierung: : 31-Jan-2014

DESCRIPTION
Der Computer zeigt einen Fehler an, der besagt, dass die Plattform nicht unterstützt wird. Dies tritt nur beim Installieren der DigitalPass-Treiberversion 1.1.0.7 auf.

sourceInformation

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument gelten für folgende Komponenten:
Computer:
  • HP EliteBook 8570P-Notebook PC
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 7 Professional (64 Bit)
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, laden Sie das Intel Management Engine-Komponententreiber-Softpaq herunter und installieren Sie es. Installieren Sie dann das HP DigitalPass-Firmware-Softpaq.
Softpaq-Beschreibung
Versionshinweise
Softpaq-Download
Intel Management Engine-Komponententreiber
Version: 8.1.30.1350
Revision: A
HP DigitalPass-Firmware
Version: 1.1.0.7
  Hinweis:
Möglicherweise ist eine neuere Version der Software verfügbar. Überprüfen Sie unter http://www.hp.com/, ob eine neuere Version verfügbar ist.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8570p Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA04034600

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.