SUPPORT COMMUNICATION- CUSTOMER ADVISORY

DOKUMENT-ID: c03827835

Version: 1

HP ProBook 4430S-Notebook PCs - Abbild kann nicht über eine Pre-Boot Execution Environment (PXE) mit System Center Configuration Manager (SCCM) 2012 bereitgestellt werden

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 05-Jul-2013

Letzte Aktualisierung: : 09-Jul-2013

DESCRIPTION
System Center Configuration Manager (SCCM) 2012 stellt kein Abbild mit einer Pre-Boot Execution Environment (PXE) bereit. Der Computer startet wiederholt neu, nachdem die Microsoft Windows Preinstallation Environment (WinPE) initialisiert wurde.

UMFANG
Die Informationen in diesem Dokument beziehen sich auf Folgendes:
Computer:
  • HP ProBook 4430S-Notebook PC
Betriebssysteme:
  • Microsoft Windows 7 Professional (32 Bit)
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, laden Sie die kumulative Aktualisierung 1 für SCCM 2012 Service Pack 1 (SP1) unter dem folgenden Link herunter:
http://support.microsoft.com/kb/2817245HINWEIS: Über eine oder mehrere der oben aufgeführten Links verlassen Sie die Website von Hewlett-Packard. HP hat keinen Einfluss auf Informationen außerhalb der HP-Website und übernimmt daher keine Verantwortung für die bereitgestellten Inhalte.

Hardware platforms affected : HP ProBook 4430s Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03820051

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.