• Informationen

Stellen Sie eine schnellere Verbindung zum HP Support her, verwalten Sie alle Ihre Geräte an einem Ort, zeigen Sie Garantieinformationen an und noch vieles mehr. Erfahren Sie mehr

Informationen

Beheben Sie zeitweise auftretende Fehler im Druckerspooler Service, die dazu führen können, dass Druckaufträge nach einem Windows-Update fehlschlagen. Klicke hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Aktionen
Ladevorgang läuft...

SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENHINWEIS

DOKUMENT-ID: c03625656

Version: 1

Hinweis: HP-Workstations - Erklärung zur Flüchtigkeit

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The information in this document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 08-Jan-2013

Letzte Aktualisierung: : 08-Jan-2013

Potential Security Impact:
Besuchen Sie die folgende HP-Website für eine Erklärung zur Flüchtigkeit von Kundendaten in den verschiedenen Speichergeräten der HP-Workstations.
1. Starten Sie Internet Explorer.
3. Wählen Sie die Workstation aus.
4. Klicken Sie im linken Fensterbereich auf " Weitere Informationen".
5. Klicken Sie auf " Spezifikationen und Funktionen".
6. Klicken Sie auf " HP-Workstations – Erklärung zur Flüchtigkeit".

Source:HP, HP Product Security Response Team (PSRT)

Details
Siehe Beschreibung.

Hardware platforms affected : HP Workstation xw3100, HP Workstation xw4000, HP Workstation xw4100, HP Workstation xw5000, HP Workstation xw6000, HP Workstation xw8000, HP Z1 Workstation, HP Z200 Small Form Factor Workstation, HP Z200 Workstation, HP Z210 Convertible Minitower Workstation, HP Z210 Small Form Factor Workstation, HP Z220 Convertible Minitower Workstation, HP Z220 Small Form Factor Workstation, HP Z400 Workstation, HP Z420 Workstation, HP Z600 Workstation, HP Z620 Workstation, HP Z800 Workstation, HP Z820 Workstation, HP xw3400 Workstation, HP xw4200 Workstation, HP xw4300 Workstation, HP xw4400 Workstation, HP xw4550 Workstation, HP xw4600 Workstation, HP xw6200 Workstation, HP xw6400 Workstation, HP xw6600 Workstation, HP xw8200 Workstation, HP xw8400 Workstation, HP xw8600 Workstation, HP xw9300 Workstation, HP xw9400 Workstation

Betroffene Betriebssysteme : Nicht zutreffend

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03602813

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restoration.The information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.