SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c03365678

Version: 1

HP Notebook-PCs - HP Hotkey Support-Statusmeldungen stören Makros anderer Programme

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 07-Jun-2012

Letzte Aktualisierung: : 13-Jul-2012

DESCRIPTION
Die HP Hotkey Support-Statusmeldungen für die Feststelltaste und Num-Taste kann benutzerdefinierte Makros stören, die in anderen Programmen eingerichtet sind.

UMFANG
HP EliteBook 8560P-Notebook-PC
LÖSUNG
Um dieses Problem zu beheben, bearbeiten Sie die Windows-Registrierung, um die Standardeinstellungen von HP Hotkey Support zu ändern.
VORSICHT! Bevor Sie die Registrierung ändern, erstellen Sie eine Sicherungskopie. Um eine Sicherungskopie zu erstellen, öffnen Sie den Registrierungs-Editor und klicken Sie dann auf Datei > Export.
  1. Öffnen Sie den Editor.
  2. Kopieren Sie den folgenden Text und fügen Sie ihn dann in ein leeres Textdokument ein:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Widcomm\BTConfig\General]
    "KeyIndication"=dword:00000000
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Hewlett-Packard\HP Software Framework]
    "AllowToasterNotification"="False"
  3. Speichern Sie die Textdatei mit der Erweiterung *.reg (z. B. toaster.reg).

4. Doppelklicken Sie auf die Datei, um die Änderungen in die Registrierung zu übernehmen.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560p Notebook PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA03273941

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.