SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c02962512

Version: 1

HP Notebook-PCs - Hilfe- und Supportdateien für Microsoft Office 2010 scheinen beschädigt zu sein

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 10-Aug-2011

Letzte Aktualisierung: : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
Die Hilfe- und Supportdateien für Microsoft Office 2010 scheinen beschädigt zu sein. Dieses Problem betrifft nur bestimmte Sprachen.

UMFANG
HP EliteBook 8560W Mobile Workstation
LÖSUNG
Gehen Sie zur Behebung dieses Problems folgendermaßen vor:
  1. Klicken Sie oben auf der Website auf Hotfix-Downloads anzeigen und anfordern.
  2. Aktivieren Sie das Kontrollkästchen für Microsoft Office 2010.
  3. Geben Sie Ihre E-Mail-Adresse und erforderliche Informationen ein, um den Hotfix zu erhalten. Der Hotfix wird per E-Mail gesendet.
  4. Laden Sie den Hotfix aus der E-Mail auf den PC herunter.
  5. Öffnen Sie die Dateien und starten Sie die ausführbare Datei (.exe). Vergewissern Sie sich, dass die Sie Installation erfolgreich durchgeführt wurde.
  6. Starten Sie die Hilfedatei erneut und vergewissern Sie sich, dass der Inhalt der Hilfedatei richtig geladen wird.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 8560w Mobile Workstation

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Enterprise (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Enterprise (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Starter (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows 7 Ultimate (64-bit)(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA02924356

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.