SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c02962484

Version: 1

HP Notebook-PCs - Cyberlink PowerDVD wird nicht mit dem vorinstallierten Image bereitgestellt

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 10-Aug-2011

Letzte Aktualisierung: : 22-Aug-2011

DESCRIPTION
Auf einem Notebook, auf dem Cyberlink PowerDVD 10 vorinstalliert sein sollte, ist das Programm nicht vorhanden. Außerdem wird bei der Verwendung von HP Recovery Manager (aufrufbar durch Drücken der Taste F11 beim Start) Cyberlink PowerDVD 10 weder installiert noch wiederhergestellt.
Dieses Problem kann bei einigen Notebooks auftreten, die in Japan verkauft wurden und nicht über ein optisches Blu-ray-Laufwerk verfügen.

UMFANG
HP Pavilion dv6-6000 Entertainment Notebook-PC-Serie
HP Pavilion dv7-6000 Entertainment Notebook-PC-Serie
LÖSUNG
Laden Sie zur Behebung dieses Problems das folgende Softpaq herunter, um CyberLink PowerDVD 10 zu installieren.
Softpaq-Beschreibung
Informationen
Download
CyberLink PowerDVD 10 (2D/3D)
VERSION: 10.0.3.2815
Hinweis: Möglicherweise steht eine neue Version dieser Software zur Verfügung. Suchen Sie auf http://www.hp.com nach aktualisierten Treibern und Software für Ihren Computer.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dv6-6000 Entertainment Notebook PC series, HP Pavilion dv7-6000 Entertainment Notebook PC series

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit)(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA02905893

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.