SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c02278024

Version: 1

HP-Notebook-PCs - Dateibeschädigung beim Herunterfahren oder Neustart von Windows XP

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 05-Jul-2010

Letzte Aktualisierung: : 20-Jul-2010

DESCRIPTION
Das Notebook reagiert aufgrund einer immer wieder auftretenden Dateibeschädigung nicht mehr, wenn es ausgeschaltet oder neu gestartet wird. Dieses Problem tritt nur beim Betriebssystem Microsoft Windows XP auf.

UMFANG
HP Compaq NC6400-Notebook-PC
HP Compaq NC6400-Notebook-PC
HP Compaq NC8230-Notebook-PC
HP Compaq NC8230-Notebook-PC
HP Compaq NW8240 Mobile Workstation
HP Compaq NW8240 Mobile Workstation
HP Compaq NX8220-Notebook-PC
HP Compaq NX8220-Notebook-PC
HP Compaq NX8420-Notebook-PC
HP Compaq NX8420-Notebook-PC
HP Compaq TC4400-Tablet-PC
HP Compaq NC6230-Notebook-PC
LÖSUNG
Um dieses Problem zu lösen, laden Sie den aktuellen Hotfix von Microsoft herunter und installieren Sie diesen. Der Hotfix wird über den folgenden Artikel der Microsoft Knowledge Base verfügbar gemacht: http://support.microsoft.com/kb/941715.
Hinweis:
Über einen oder mehrere der oben aufgeführten Links verlassen Sie die Website von Hewlett-Packard. HP hat keinen Einfluss auf Informationen außerhalb der HP-Website und übernimmt daher keine Verantwortung für die bereitgestellten Inhalte.

Hardware platforms affected : HP Compaq nc6230 Notebook PC, HP Compaq nc6400 Notebook PC, HP Compaq nc8230 Notebook PC, HP Compaq nc8430 Notebook PC, HP Compaq nw8240 Mobile Workstation, HP Compaq nw8440 Mobile Workstation, HP Compaq nx8220 Notebook PC, HP Compaq nx8420 Notebook PC, HP Compaq tc4400 Tablet PC

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows XP Tablet PC Edition(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA02236883

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.