SUPPORT COMMUNICATION- KUNDENRATGEBER

DOKUMENT-ID: c01881509

Version: 1

HP Notebook-PCs - Der Notebook-PC hat möglicherweise Probleme beim Verbinden mit einer Partner-IUR über Bluetooth.

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Veröffentlichungsdatum : 21-Sep-2009

Letzte Aktualisierung: : 09-Oct-2009

DESCRIPTION
Dieses Dokument gilt für HP Notebook-PCs mit Microsoft Windows Vista.
Ein Notebook-PC kann möglicherweise keine Verbindung zu einer Partner-IUR über Bluetooth herstellen. Es wird eine Fehlermeldung (mit einer Schaltfläche Wiederholen) angezeigt: in der Meldung wird ein Fehler bei der Gerätekopplung angegeben.

UMFANG
Die Notebook-PCs, die von diesem Problem betroffen sind, sind im Abschnitt "Betroffene Hardware-Plattformen" am Ende dieses Ratgebers aufgeführt.
LÖSUNG
Gehen Sie zur Behebung dieses Problems folgendermaßen vor:
Wählen Sie ein- oder zweimal die Schaltfläche Wiederholen aus. Dies sollte es dem Notebook-PC ermöglichen, mit der Partner-IUR zu verbinden.

Hardware platforms affected : HP Pavilion dv2-1000 Entertainment Notebook PC series

Betroffene Betriebssysteme : Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)(Standard HP Product) Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit)(Standard HP Product)

Betroffene Software : Nicht zutreffend

Verwendungsnachweis-ID der Support-Kommunikation : IA01690217

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.