• Información

Hojas de Garantía con información no actualizada fueron adjuntadas en algunas Impresoras en Argentina, para conocer más detalles leer Fe de Erratas.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acciones
Cargando...

SUPPORT COMMUNICATION- ASESORAMIENTO A USUARIOS

ID de documento: c03095062

Versión: 1

Portátiles HP: no se puede realizar la instalación de HP Connection Manager porque falta el archivo HPcon.exe

Notice:: The information in this document, including products and software versions, is current as of the release date.The document is subject to change without notice.

Fecha de publicación : 22-Nov-2011

Última actualización : 23-Dec-2011

DESCRIPTION
HP Connection Manager 3.1.1.78 no se puede instalar porque falta HPcon.exe en los archivos extraídos.

sourceInformation

ÁMBITO
Tablet PC HP EliteBook 2740p
RESOLUCIÓN
Para resolver este problema, proporcione un derecho de seguridad como administrador al usuario local. Además, proporcione derechos completos desde el servidor para llevar a cabo la instalación de HP Connection Manager.

Hardware platforms affected : HP EliteBook 2740p Tablet PC

Sistemas operativos afectados : Microsoft Windows Vista Business (32-bit)(Standard HP Product)

Software afectado : No aplicable

ID de referencia cruzada de comunicación de soporte : IA02560783

HP Inc. shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein.The information provided is provided "as is" without warranty of any kind.To the extent permitted by law, neither HP or its affiliates, subcontractors or suppliers will be liable for incidental, special or consequential damages including downtime cost; lost profits; damages relating to the procurement of substitute products or services; or damages for loss of data, or software restorationThe information in this document is subject to change without notice.HP Inc. and the names of HP products referenced herein are trademarks of HP Inc. in the United States and other countries.Other product and company names mentioned herein may be trademarks of their respective owners.

Cargando...
País: Flag Argentina