HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Actions
Loading...

hp-share-print-widget

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper

Actions
Loading...

Talen wijzigen op uw HP Chromebook of Chromebox (Chrome OS)

Dit document is van toepassing op HP Chromebook of Chromebox met Chrome OS.
Als de toetsen van uw toetsenbord de verkeerde tekens invoeren wanneer u typt, moet u mogelijk de invoertaal van het toetsenbord wijzigen. U kunt ook de weergavetaal wijzigen zodat meldingen, menu's en andere systeemtekst in Chrome worden weergegeven in uw primaire taal.
Dit document bevat informatie over hoe u de taal van het besturingssysteem kunt wijzigen en hoe u de toetsenbordindeling kunt wijzigen voor het typen van tekst in een andere taal.
De weergavetaal en de invoertaal van het toetsenbord wijzigen
Gebruik de stappen in dit gedeelte om de instellingen voor de weergave- en invoertaal te wijzigen.
  1. Klik op het statusgebied van de taakbalk en klik vervolgens op Instellingen.
    Figure : Instellingen
    Statusgebiedmenu waarin Instellingen is geselecteerd
  2. Blader naar de onderkant van de pagina Instellingen en klik op Geavanceerde instellingen weergeven.
  3. Klik op Talen en invoer aanpassen in het gedeelte Talen van de pagina Instellingen.
  4. Als u een nieuwe toetsenbordindeling voor de huidige taalselectie wilt kiezen, klikt u op het selectievakje naast het gewenste toetsenbord onder Invoermethode.
  5. Klik op Toevoegen als u een nieuwe taal wilt toevoegen.
    Figure : Talen en invoer
    Knop Toevoegen in het venster Talen en invoer
  6. Selecteer een nieuwe taal in het menu Taal toevoegen.
    U kunt een taal uit de lijst verwijderen door de muisaanwijzer boven de taal te houden en op de x te klikken die verschijnt.
  7. Klik onder Invoermethode op het selectievakje naast de gewenste toetsenbordindeling voor de nieuwe taalselectie.
    Figure : Invoermethode (voor Frans in dit voorbeeld)
    Opties voor Invoermethode voor Frans met Canadees Frans toetsenbord geselecteerd
  8. Klik op Chrome OS weergeven in deze taal als u de weergavetaal van Chrome OS wilt wijzigen in de geselecteerde taal.
    Figure : Chrome OS weergeven in deze taal
    Knop Chrome OS weergeven in deze taal in het venster Talen en invoer
  9. Klik op Afmelden en meld u vervolgens weer aan om Chrome OS in de nieuwe taal weer te geven.
    Figure : Afmelden
    Knop Afmelden in het venster Talen en invoer

hp-online-communities

Actions
Loading...
Consumer Community

Consumer Community

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now >

Enterprise Business Community

Enterprise Business Community

Join HP's community of business and IT professionals to help solve problems, exchange ideas, and learn best practices from your peers. Worldwide discussions in English. Visit now >

Contact HP

Contact HP

Let HP help you find the answer or identify a service location. Contact us >

Country: United States