hp-support-head-portlet

Actions
Loading...

HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP-pc's - Problemen oplossen in Internet Explorer (Windows 10, 8)

Dit document is van toepassing op HP en Compaq computers en tablets met Internet Explorer versie 10 en 11, en Windows 10 of 8.
Er kunnen verschillende problemen optreden wanneer u Microsoft Internet Explorer (Internet Explorer) webbrowsersoftware gebruikt. Gebruik de eerste stappen om het merendeel van de problemen op te lossen. Selecteer een van de onderstaande secties die overeenkomt met het bestaande probleem dat u in Internet Explorer ervaart. Als u geen paragraaf kunt vinden die het beste met uw probleem overeenkomt, gebruikt u de paragraaf over het herstellen van Internet Explorer.
 note:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, kunnen sommige afbeeldingen en informatie in dit document verschillen. U kunt de nieuwste versie verkrijgen via de Microsoft Store.
Problemen met spyware en browser hijacking
Wanneer de computer traag wordt bij de aansluiting op internet, uw startpagina steeds verandert in een pagina die u niet wilt, er ongewenste links op het bureaublad verschijnen of er herhaaldelijk reclame pop-ups of zoekbalken verschijnen, is er waarschijnlijk spyware of adware op uw computer geïnstalleerd.
Spyware en adware is soms moeilijk te verwijderen. Raadpleeg het volgende HP ondersteuningsdocument voor meer informatie over spyware en hoe u deze van uw computer verwijdert: Informatie over spyware, adware en browser hijacking-software.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!


Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now


hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
Country: Flag United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...