Actions
Loading...

HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP Multi-Function printers - Scannen: Windows 7

Inleiding
In dit document wordt beschreven hoe u kunt scannen in Windows 7. Er zijn meerdere manieren om een foto of document te scannen: ofwel met HP software die bij uw printer wordt geleverd, of met de in het Windows-besturingssysteem geïntegreerde functionaliteit. Dit document bevat instructies voor scannen met beide opties.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...