Actions
Loading...

HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

Scannen in Windows 8 zonder HP Software voor de HP Multi-Function printers

Inleiding
Dit document legt uit hoe u kunt scannen in Windows 8. Het besturingssysteem Windows 8 bevat al de scandrivers voor uw printer. U kunt ook scannen met de app HP Scan and Capture.
Gebruik een van de volgende opties om te scannen in Windows 8. Enkele van deze methoden werken mogelijk niet voor u. Dit is afhankelijk van de printer en uw verbindingstype. Als de printer bijvoorbeeld verbinding maakt met de computer via een netwerk, kunt u mogelijk alleen scannen via de Embedded Web Server (EWS). Probeer een andere methode als de eerste methode niet werkt.
 note:
Als u niet de nieuwste versie van Windows 8 gebruikt, is de informatie in dit document mogelijk niet correct. De nieuwste versie is verkrijgbaar in de Microsoft Store.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...