HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Loading...

hp-share-print-widget

Loading...

hp-concentra-wrapper

Loading...

HP Pavilion g6-2004so Notebook PC Produktspecifikation

Maskinvara
Produktnamn
g6-2004so
Produktnummer
B6W20EA
Mikroprocessor
2,6 GHz AMD Dual-Core A6-4400M APU med Radeon HD 7520G Discrete-Class Graphics
Kretsuppsättning
AMD A70M FCH
Mikroprocessorcache
1 MB L2-cache
Minne
4 GB DDR3
Minne (max.)
Stöd för upp till 8 GB DDR3
Minnesplatser
Tillgänglig för 2 användare
Grafikkort
AMD Radeon HD 7520G Discrete-Class (upp till 2,98 GB minne totalt)
Hårddisk

500 GB SATA (5400 rpm)
Partition på upp till 24 GB för systemåterställning
Multimedieenhet
SuperMulti 8x DVD±R/RW med stöd för dubbla lager
Bildskärm
39.6 cm (15.6-tums) HD BrightView LED-bakgrundsbelyst (1366 x 768)
Nätverkskort
Integrerat 10/100 BASE-T Ethernet LAN
Trådlös anslutning

802.11b/g/n
Ljud
Altec Lansing – avancerat Dolby-ljud
Tangentbord
Fullstort texturerat island-typ med integrerad numerisk knappsats
Pekdon
TouchPad med på/av-knapp och stöd för flertrycksgester
Externa portar

Digital mediekortläsare för flera format
1 VGA
1 HDMI
1 hörlursutgångar
1 mikrofoningång
1 USB 2.0
2 USB 3.0
1 RJ45
Mått
37,6 x 24,4 x 3,63 cm
Vikt
Från 2,48 kg
Ström

65 W nätadapter
6-cells litiumjon
Kamera

HP-webbkamera med integrerad digital mikrofon (VGA)
Programvara
Operativsystem:
Äkta Windows 7 Home Premium 64
Säkerhet och Support:

HP Setup Manager
HP Recovery Manager (återställningspartition, verktyget Recovery CD/DVD Creation)
Kontorsprogram:

Microsoft Office Starter: Enbart Word och Excel med reducerade funktioner
med annonser. PowerPoint och Outlook ingår inte. Köp Office 2010 om du vill använda det kompletta paketet.
Internetlösningar:

Symantec Norton Internet Security (60 dagars realtidsuppdateringar)
rara.com – webbaserad tjänst som strömmar musik (avgifter kan tillkomma)
HP CoolSense
HP ProtectSmart
HP Games från WildTangent
EasyBits Magic Desktop
Evernote
Windows Live Essentials

hp-online-communities

Actions
Loading...
Consumer Community

Consumer Community

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now >

Enterprise Business Community

Enterprise Business Community

Join HP's community of business and IT professionals to help solve problems, exchange ideas, and learn best practices from your peers. Worldwide discussions in English. Visit now >

Contact HP

Contact HP

Let HP help you find the answer or identify a service location. Contact us >

Country: United States