Actions
Loading...

HP Customer Support

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Actions
Loading...

hp-share-print-widget-portlet

Actions
Loading...
  • Alert
    Need help after upgrading to Windows 10?

Here are solutions to common problems seen after upgrading.

View article

hp-concentra-wrapper-portlet

Actions
Loading...

HP Scanjet 200/300 - De scanknoppen werken niet goed

De scanknoppen werken niet goed
Start na elke stap een scan om te controleren of de knoppen werken. Is dit niet het geval, dan gaat u verder met de volgende stap.
  • Zorg ervoor dat de USB-kabel goed is aangesloten.
  • Schakel de scanner uit door de USB-kabel te ontkoppelen en opnieuw aan te sluiten op de scanner en de computer.
  • Als u een Mac gebruikt, zorgt u dat alle scanprogramma's gesloten zijn. De scannerknoppen kunnen alleen worden gebruikt wanneer er geen ander scanprogramma (zoals Fotolader) open is.
  • Start de computer opnieuw op.
Als het probleem aanhoudt en u Windows gebruikt, zijn de knoppen mogelijk uitgeschakeld buiten de HP-scansoftware. Volg de instructies om de eigenschappen van de scanner te controleren:
  1. Klik op Start>Configuratiescherm.
  2. Selecteer de scanner:
    • Windows XP en Vista: Klik op Scanners en camera's en selecteer uw scannermodel in de lijst.
    • Windows 7: Klik op Apparaten en printers of Apparaten en printers weergeven en selecteer uw scannermodel.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het scannermodel en klik vervolgens op Eigenschappen.
  4. Controleer de knopinstelling voor uw scanner:
    • Windows XP en Vista: Zorg ervoor dat de optie Geen actie is uitgeschakeld.
    • Windows 7: Klik op Hardware>Eigenschappen>Stuurprogramma en zorg dat de knop Uitschakelen niet is geselecteerd.

hp-feedback-input-portlet

Actions
Loading...

hp-online-communities-portlet

Actions
Loading...

Ask the community!

Support Forum

Support Forum

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now

hp-feedback-banner-portlet

Actions
Loading...

hp-country-locator-portlet

Actions
Loading...
United States

hp-detect-load-my-device-portlet

Actions
Loading...