HP Support

hp-contact-secondary-navigation

Actions
Loading...

hp-share-print-widget

Actions
Loading...

hp-concentra-wrapper

Actions
Loading...

Cartridges vervangen

Dit document is van toepassing op de Photosmart 5510 e-alles in één printers.
In dit document vindt u de stappen voor het vervangen van de cartridges.
Cartridgetypes
Raadpleeg de volgende tabel om de juiste cartridges voor uw regio te identificeren.
Kleur
Amerika
Europa
Midden-Oosten en Afrika
Azië/Pacifisch gebied
Zwart
HP 564 zwart
HP 364 zwart
HP 178 zwart
HP 862 zwart
Cyaan
HP 564 cyaan
HP 364 cyaan
HP 178 cyaan
HP 862 cyaan
Magenta
HP 564 magenta
HP 364 magenta
HP 178 magenta
HP 862 magenta
Geel
HP 564 geel
HP 364 geel
HP 178 geel
HP 862 geel
Klik op de koppeling HP winkel voor thuis en thuiskantoor (alleen VS) en klik vervolgens op Inkttoner en papier om cartridges voor uw printer te kopen of de compatibiliteit van de cartridges voor uw printer te testen.
Volg deze stappen om cartridges te kopen met behulp van HP SureSupply als u zich buiten de Verenigde Staten bevindt.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Blader naar beneden en controleer of het land of de regio correct is.
Originele HP cartridges kunnen ook in andere winkels worden gekocht.
Welke cartridges u gebruikt, is mogelijk afhankelijk van uw land of regio. Volg deze stappen om cartridges voor uw printer te kopen of compatibiliteit van een cartridge te testen met HP SureSupply.
  1. Ga naar HP SureSupply.
  2. Blader naar beneden en controleer of het land of de regio correct is.
 note:
Alleen voor de Verenigde Staten: ga naar de HP winkel voor thuis en thuiskantoor.
Originele HP cartridges kunnen ook in andere winkels worden gekocht.
In de volgende video ziet u hoe u cartridges vervangt.
 note:
In deze video ziet u een HP Photosmart 5510 (B111a), maar dezelfde stappen gelden ook voor uw printer.
Als de video niet correct wordt weergegeven of u de video in een ander formaat wilt bekijken, klikt u hier om de video op YouTube af te spelen.
Stap één: De cartridges vervangen
Voer deze stappen uit om de cartridges te vervangen.
  1. Als het apparaat nog niet is ingeschakeld, schakelt u het in door op de aan/uit-knop () te drukken. Wacht totdat het apparaat inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat.
  2. Open de cartridgeklep. De wagen met cartridges verplaatst zich naar het toegangsgebied.
    Figure : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Druk op het lipje aan de voorkant van de cartridge om deze los te maken en trek de cartridge vervolgens omhoog om de cartridge uit de houder te halen.
    Figure : De cartridge uit de houder verwijderen
    Afbeelding: De cartridge uit de houder verwijderen
  4. Verwijder de plastic verpakking van een nieuwe cartridge door aan het oranje lipje te trekken.
    Figure : De plastic verpakking van een nieuwe cartridge verwijderen
    Afbeelding: De plastic verpakking van een nieuwe cartridge verwijderen
     caution:
    Zorg dat u het oranje lipje en de plastic verpakking volledig verwijdert voordat u in de volgende stap het oranje kapje draait. Anders kan er inkt lekken uit de cartridge. Wanneer u de plastic verpakking verwijdert, scheurt het papieren label boven op de cartridge iets, wat nodig is om de cartridge goed te ventileren.
  5. Verwijder het oranje kapje van de cartridge. Draai het oranje kapje tegen de klok in totdat het losbreekt.
    Figure : Het oranje kapje van de cartridge verwijderen
    Afbeelding: Het oranje kapje van de cartridge verwijderen
  6. Duw de cartridge met het spuitmondje en de contactpunten omlaag in de bijbehorende houder. Druk op de cartridge totdat deze stevig vastzit. Zorg dat het gekleurde pictogram op het cartridgelabel overeenkomt met het gekleurde pictogram op de houder.
    Figure : De cartridge plaatsen
    Afbeelding: De cartridge plaatsen
  7. Herhaal deze stappen om de andere cartridges te plaatsen.
  8. Sluit de cartridgeklep.
    Figure : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
Stap twee: De cartridges uitlijnen
 note:
Nadat u de cartridges hebt geplaatst en u de cartridgeklep hebt gesloten, vraagt het product u automatisch een uitlijningspagina af te drukken.
  1. Raak op het bedieningspaneel van het apparaat OK aan. Het product drukt een uitlijningspagina af.
  2. Open de klep.
    Figure : De klep openen
    Afbeelding: De klep openen
  3. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat, in de rechterhoek aan de voorzijde.
    Figure : Uitlijningspagina op de glasplaat leggen
    Afbeelding: Uitlijningspagina op de glasplaat leggen
  4. Sluit de klep en raak vervolgens OK aan. De uitlijningspagina wordt gescand.
    Volg deze stappen als het apparaat niet automatisch een uitlijningspagina afdrukt:
    1. Raak in het beginscherm de pijl-rechts () aan en het pictogram Instellingen ().
    2. Raak Hulpprogramma's aan.
    3. Raak de pijl omlaag aan () en raak dan Printer uitlijnen aan. Het product drukt een uitlijningspagina af.
    4. Open de klep.
      Figure : De klep openen
      Afbeelding: De klep openen
    5. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde naar beneden op de glasplaat, in de rechterhoek aan de voorzijde.
      Figure : Uitlijningspagina op de glasplaat leggen
      Afbeelding: Uitlijningspagina op de glasplaat leggen
    6. Sluit de klep en raak vervolgens OK aan. De uitlijningspagina wordt gescand.

hp-online-communities

Actions
Loading...
Consumer Community

Consumer Community

Join the conversation! Find Solutions, ask questions, and share advice with other HP product owners. Visit now >

Enterprise Business Community

Enterprise Business Community

Join HP's community of business and IT professionals to help solve problems, exchange ideas, and learn best practices from your peers. Worldwide discussions in English. Visit now >

Contact HP

Contact HP

Let HP help you find the answer or identify a service location. Contact us >

Country: United States